Palvelut ja hinnat

Tule tutustumaan toimintaamme ja koe itse, miten hevosten lempeä läsnäolo ja liike voivat edistää hyvinvointiasi!

Tutustumiskäynnillä pääset näkemään toimintaa käytännössä ja keskustelemaan ratsastusterapeutin kanssa.

Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain uutta ja innostavaa. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja varaa aikasi nyt!

Ratsastusterapia

Ratsastusterapia on kokonaisvaltainen ja toiminnallinen kuntoutusmuoto, jossa terapeuttinen työskentely ja vaikutukset tapahtuvat psyykkisellä, fyysisellä ja sosiaalisella tasolla.

Psykososiaalinen ratsastusterapia soveltuu asiakkaille, joilla on erityisen tuen tarve ja se on suositeltavaa erityisesti silloin, kun kehomieli yhteydessä on pulmia. Tavoitteet painottuvat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, jolloin pyritään vaikuttamaan kuntoutujan psykososiaalisiin haasteisiin. Haasteet voivat ilmetä sosiaalisen toimintakyvyn tai elämänhallinnan osa-alueilla. Tavoitteet voivat painottua tunnetaitoihin, toiminnanohjaukseen, vuorovaikutustaitoihin, minäkuvan vahvistumiseen ja pystyvyyden kokemukseen.

Hevonen motivoi ja auttaa sitoutumaan terapiaprosessiin, jolloin omien haasteiden kohtaaminen helpottuu. Ratsastusterapiaan voi tulla ostopalveluna maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Halutessasi voit varata ajan maksuttomalle tutustumiskäynnille, jolloin pääset tapaamaan terapeutin, hevoset ja tutustut talliympäristöömme.

Ratsastusterapia-asiakkaat ovat vakuutettuja palveluntarjoajan puolesta.

Ratsastusterapian hinta 135€ / 60-75 min (sis. alv 24%)

Ratsastusterapian hinta 135€ alv 0% mikäli terapia toteutetaan sosiaalihuollon arvonlisäverottomana palveluna (maksusitoumus)

(Hinnat voimassa 2024)

Ratsastusterapian hinta

Yksilöratsastus

Tarjoamme tarpeeseesi räätälöityjä, yksilöllisiä toimintatuokioita, joiden sisältö ja harjoitukset mietitään kanssasi yhdessä.

Keskiössä ovat hevosen tarjoamat mahdollisuudet pysähtyä hetkeen, oppia tulkitsemaan hevosen liikkeen tuottamia kehotuntemuksia ja rentouttamaan keho ja mieli erilaisten ratsastusharjoitteiden avulla.

Toiminta soveltuu erityisesti uupumuksesta tai stressistä palautumiseen, arjen hengähdyshetkeksi tai jos haluat tutustua rauhassa ja kokonaisvaltaisemmin hevoseen ja ratsastukseen lajina.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hevosista tai ratsastuksesta. Saat tallilta käyttöösi turvakypärän. Huolehdithan säänmukaisesta varustuksesta ja omasta vakuutusturvastasi.

Hinta 80€ / 60min (sis. alv 24%)
5x 60 min kortti 350€

(Hinnat voimassa 2024)

Ratsastusterapian hinta. Ratsastusterapia asiakas työskentelee Watti hevosen kanssa Mäntsälässä

Muutos- ja peruutusehdot

Voit siirtää varaamaasi palvelun ajankohdan tai peruuttaa sen veloituksetta, kun teet sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa palvelun täyden hinnan. Äkillisissä sairastapauksissa katsomme tilanteen tapauskohtaisesti. Voit tehdä peruutuksen viestillä tai puhelimitse 050 356 3858.

Ratsastusterapia Huvikumpu on Suomen Ratsastusterapeutit Ry jäsen.